Sāļie ābolu keksiņi

Sāļie ābolu keksiņi

Mīkla:

  • 2 olas
  • 150 ml piens
  • 75g izkausēts sviests
  • 150g Čedaras siers, sarīvēts
  • 2 lieli āboli, sarīvēti
  • 100g spināti, smalki sagriezti
  • 250g Smalkais muslis ar sēklām
  • 1TK cepamais pulveris
  • garšvielas pēc garšas (sāls, pipari un timiāns)

Gatavojam keksiņus

  1. Krāsni sakarsē līdz 200 grādu temperatūrai
  2. Nomizo ābolus un sarīvē
  3. Sarīvē sieru
  4. Izkausē sviestu, iejauc pienu un sakultas olas
  5. Bļodā sajauc sausās sastāvdaļas – Smalko musli, cepamo pulveri, sieru, ābolu, garšvielas.
  6. Pievieno smalki sagrieztos spinātus, samaisa
  7. Pievieno sajaukto sviestu ar pienu un olām, visu kopā maigi sajaucot
  8. Pilda keksiņu formās
  9. Cep, aptuveni 20min jeb kamēr keksiņi gatavi

Mīklas porcija pietika 48 mazajiem (mini – 2kumosu) keksiņiem.

Pasniedzot papildināju keksiņu ar kūpinātu sieru un ābolu ievārījumu bez cukura.

Atpakaļ uz Blogu