Svaigā pasta ar mocerellas sieru

Svaigā pasta ar mocerellas sieru

PASTA

  • Svaigās olu nūdeles 250g
  • 250g tītara maltā gaļa
  • 100 ml saldais krējums 10%
  • 1 mocarellas siers 125g
  • Olīveļļa un garšvielas (timiāns, melnie pipari, teriyaki mērce)

SALĀTIEM

  • Puķkāposts
  • Ķīnas kāposts
  • Ķiršu tomāti
  • Jogurts bez piedevām
  • Pesto
  • Diedzēti puravi

PAGATAVOŠANA

  • Katliņā liek vārīties ūdeni un uzvāra pastu pēc ražotāja ieteikumiem
  • Paralēli uz pannas apcep malto gaļu pievienojot garšvielas
  • Pastu nokāš un liek katlā
  • Pievieno apcepto gaļu, sāk karsēt, samaisa
  • Pievieno saldo krējumu, turpina sautēt, samaisa
  • Pievieno saplucinātu mocarellas sieru, maisa kamēr siers ir izkusis

SVAIGIE SALĀTI

  • Sagriež dārzeņus – puķkāpostu, Ķīnas kāpostu un ķiršu tomātus
  • Bļodiņā ieliek puķkāpostu un ķīnas kāpostu, sajauc ar jogurtu un pesto (mērces sastāvdaļas pievieno pēc garšas)
  • Pa virsu kārto ķiršu tomātus un diedzētus zaļumus (puravi)
Atpakaļ uz Blogu