Kabaču Sacepums

Kabaču Sacepums

Kabaču Sacepumam nepieciešams:

  • 1 kabacis un 1 cukini
  • 1 ola
  • Smalkais Muslis ar sēklām
  • Maltā gaļa
  • Kūpināts Tofu
  • Teriyaki Mērce
  • Siers
  • Saldais Krējums
  1. Sagriež zaļo kabaci un dzelteno, tumši zaļo cukini. No katra nogriez 6 ripiņas, apmēram 5mm biezumā
  2. Pirmajai kārtai apcep zaļo kabaci uz pannas, apviļājot olā un smalkajā muslī ar sēklām. Pēc tam kārto formas pannā
  3. Pa virsu uzliek apcepto maltās gaļas kārtu 
  4. Tad olā apviļājot apcep dzelteno cukini un izkārto pa virsu maltajai gaļai
  5. Sagriez šķēlēs kūpināto tofu un ar garšvielām (teriyaki mērce) apcep uz pannas. Apcep nedaudz no abām pusēm un kārto virs cukini.
  6. Zaļo cukini atkal apviļā olā un smalkajā muslī ar sēklām un apcep, pa virsu liek tofu
  7. Kad viss kārtojums salikts pa virsu uzlej mērci – rīvēts siers, saldais krējums un 1 ola.
  8. Liek krāsnī uz kādām 15-20min, skatījos, kad virsiņa apcepusies, tad vēl no apakšas kādas 5-10min pacep.
Atpakaļ uz Blogu